Programma op maat

In het programma op maat wordt de oplossingsrichting uitgewerkt van een managementvraagstuk dat in de workshop aan bod is geweest.

Voor wie?

Voor leidinggevenden die hulp kunnen gebruiken bij het realiseren van de uitkomsten van de workshops.

Wat leer je?

Je leert van een aantal experts, hoe jij het gedachtegoed van Let love rule your business uitvoert in jouw organisatie.

Wat levert het op?

Een versnelling van het realiseren van de oplossingsrichting(en) zoals we die tijdens de workshop hebben vastgesteld.

Voor wie?

Voor leidinggevenden die bij een verandertraject hulp kunnen gebruiken bij het implementeren van de uitkomsten van de workshops. En daarbij geloven dat het bereiken van deze doelstellingen wordt versneld, als meer rekening wordt gehouden met datgene wat iedere collega uniek en gelukkig maakt.

Wat leer je?

Ontvang boeiende inzichten van deskundigen en ontdek samen met je collega’s hoe je de kracht van Let love rule your business kunt integreren in je dagelijkse werk. Wij delen niet alleen waardevolle methoden, maar streven er ook naar om jou en je team zelfredzaam te maken in de toepassing ervan. Ons doel is om snel overbodig te worden, maar we staan altijd paraat voor support wanneer je extra begeleiding nodig hebt.

Verdiep je eens in wat de ander wil, kan en is

Wat levert het op?

Het versnelt de implementatie van de vastgestelde oplossingsrichtingen uit onze workshops. Hiervoor doen we een beroep op een collectief van ervaren professionals met uitgebreide managementervaring in diverse vakgebieden. Wat ons bindt, is onze gedeelde wens om van betekenis te zijn voor zowel publieke als private organisaties die streven naar positieve verandering, hoe klein ook.

 

Dat klinkt hoogdravend, maar als organisaties een dergelijke ambitie hebben, dan worden wij enthousiast. Wij staan klaar met onze expertise om te helpen bij het realiseren van deze ambitieuze doelen.