Inspiratiesessie

Laat je in een uurtje verrassen hoe in jouw organisatie de liefde als strategie ingezet kan worden.

Voor wie?

Voor iedereen die in korte tijd kennis wil maken met de belangrijkste regels van Let love rule your business.

Wat leer je?

Je leert hoe een zakelijke kijk op de liefde een unieke band tussen medewerker en organisatie mogelijk maakt.

Wat levert het op?

Een concrete aanpak waarop je als organisatie verder kunt bouwen.

Voor wie?

Ben je nieuwsgierig hoe de liefde ook als methodiek ingezet kan worden om jullie organisatiedoelstellingen versneld te realiseren? Boek dan een inspiratiesessie.

 

In de vorm van een lezing, of een andere werkvorm die we samen afspreken, maak je in korte tijd kennis met de belangrijkste uitgangspunten van deze nieuwe methodiek.

Doe de zondagavondtest

Welke gedachte heb jij op zondagavond terwijl je languit op de bank ligt: is het morgen mag of is het morgen moet ik weer werken?

Wat leer je?

Je leert hoe een zakelijke kijk op de liefde een unieke band tussen medewerker en organisatie mogelijk maakt. In de inspiratiesessie worden de belangrijkste regels toegelicht die houvast bieden om de methodiek van ‘Let Love Rule Your Business’ toe te passen. Met actuele en wetenschappelijke inzichten, aansprekende voorbeelden en een eerste doorkijk naar jouw eigen organisatie, kun je er morgen al mee aan de slag

Wat levert het op?

Gelukkige medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek, creatiever, gemotiveerder, werken beter samen en gaan minder snel weg. Verschillende studies hebben dat aangetoond. Maar dat wil nog niet zeggen dat met meer werkgeluk de belangrijkste doelstellingen van de organisatie zijn verbeterd.

Waar werkgeluk stopt, gaat Let Love Rule Your Business verder.


Na de inspiratiesessie kan je een resultaatgerichte aanpak hanteren waarbij het werkgeluk toeneemt en tegelijkertijd de focus ligt op het verbeteren van de doelstellingen van de organisatie.


Strak sturen op resultaten en oog hebben voor de mens achter de medewerker gaan daarbij hand in hand.