Contact

Elke organisatie is anders, daarom neem ik graag persoonlijk contact met je op.

Het collectief

De inspiratiesessies en workshops doe ik altijd zelf. Afhankelijk van de exacte invulling van het programma op maat wordt gebruik gemaakt van de expertise van verschillende deskundigen.

Wie is Rob Coolen?

Ik ben werkzaam als consultant, toezichthouder en docent organisatiekunde & HRM. Hiervoor heb ik als directeur en bestuurder gewerkt bij commerciële en publieke organisaties. Daar zag ik iedere dag opnieuw dat alles in organisaties uiteindelijk draait om mensen en relaties.

In 2015 heb ik het boek Werkgeluk! geschreven. Bijna 10 jaar later is het tijd voor de volgende stap. Werkgeluk blijft daarbij vanzelfsprekend belangrijk, maar wordt meer verbonden aan de ambities van de organisatie.

   

Hoe je iets realiseert is net zo belangrijk als wat je realiseert

In de 25 jaar dat ik leiding heb gegeven, was het realiseren van doelstellingen van de organisaties – of als het even kan het overtreffen ervan – altijd een belangrijke drijfveer. Hoe je iets realiseert, is daarbij net zo belangrijk als wat je realiseert. Geweldige prestaties neerzetten en tegelijkertijd dat liefdevol doen: dat is pas echt succesvol zijn.

 

Met Let love rule your business hoop ik een bijdrage te leveren aan het realiseren van veilige en liefdevolle werkomgevingen. Niet alleen omdat ieder mens het verdient om in een dergelijke omgeving te werken, maar ook omdat dit voor iedere organisatie een voorwaarde is om succesvol te worden of succesvol te blijven.

Wij binden, boeien en versnellen

De inspiratiesessies en workshops doe ik altijd zelf. Afhankelijk van de exacte invulling van het programma op maat wordt gebruik gemaakt van de expertise van verschillende deskundigen

Wij zijn een collectief van professional met veel managementervaring in verschillende disciplines. Wat ons bindt, is onze gedeelde wens om van betekenis te zijn voor zowel publieke als private organisaties die streven naar positieve verandering, hoe klein ook.

 
Dat klinkt hoogdravend, maar als organisaties een dergelijke ambitie hebben, dan worden wij enthousiast. Wij staan klaar met onze expertise om te helpen bij het realiseren van deze ambitieuze doelen. Dat doen wij door te zorgen dat medewerkers vanuit hun hart en vanuit hun kracht bijdagen aan de doelstellingen van de organisatie. Zodat deze doelstellingen beter en sneller worden bereikt. 

Dat is wat wij goed kunnen. En dat is wat wij graag doen.

Ons collectief

Afhankelijk van de exacte invulling van het programma op maat wordt gebruik gemaakt van de expertise van de volgende deskundigen.

Willem van der Schoot

Chef de Purpose

Jeroen de Haas

Chef de Data

Johan Boudewijns

Chef de Cultuur

Celeste Duyts

Chef de Connectie

Henri Gentis

Chef de Digitaal