Boeken

Twee boeken die je helpen om de band tussen medewerkers en organisaties echt te versterken.

Let love rule your business

Waarom alles in organisaties draait om mensen en relaties.

Werkgeluk!

Stel vast of een organisatie bij je past.

Let love rule your business

Waarom alles in organisatie draait om mensen en relaties

Laat je niets wijsmaken, het succes van jouw organisatie wordt niet bepaald door nieuwe technologie of slimme bedrijfsprocessen. Alles draait om mensen.

Thuis begrijpen we dat allemaal. Daar staat de liefde voor onze partner, familie en vrienden centraal. Op het werk echter heeft de liefde vaak verkeerde associaties. En dat terwijl zonder liefde een moderne organisatie gedoemd is om te mislukken.

Let love rule your business is een eye-opener voor leidinggevenden die liefde als strategie willen inzetten. Want als medewerkers gelukkig zijn in een omgeving die veilig en liefdevol is, kunnen ze nog meer bijdragen aan het succes van de organisatie.

Nu verkrijgbaar

Het boek is nu verkrijgbaar bij de betere boekhandel of via de link

De liefde als strategie

De liefde ontbreekt in veel organisaties en zorgt ervoor dat werkomgevingen als onveilig worden betiteld, medewerkers mentale problemen ervaren en het verloop de afgelopen jaren is verdubbeld. 

 

Let love rule your business is daarmee een eye-opener voor leidinggevenden die het anders willen doen en de liefde als strategie durven in te zetten.

Eén op de drie werknemers lijdt onder mentale problemen en één op de tien medewerkers ervaart deze problemen zelfs dagelijks.

hrpraktijk.nl, 10 oktober 2022

De zakelijke aanpak van de liefde

In Let love rule your business worden inzichten uit de liefde gecombineerd met wetenschappelijke studies en managementervaringen. De liefde wordt daarbij zakelijk, platonisch en zonder al te veel rozengeur en maneschijn benaderd. Het ontbreken van de romantiek wordt echter gecompenseerd door nieuwe inzichten, die het mogelijk maken om bespreekbaar te maken wat nu vaak alleen een gevoel is.

 

Let love rule your business is een even eenvoudige als revolutionaire kijk op samenwerken; de sleutel voor gezamenlijk succes. Met concrete tools en methoden en met veel aansprekende voorbeelden, oefeningen en gedachte-experimenten kun je er morgen al mee aan de slag.

Voor wie is dit boek?

Let love rule your business is geschreven voor iedere manager, ondernemer of adviseur die eerst de mens ziet en dan pas de medewerker. Die in een werkomgeving niet schrikt van het woord ‘liefde’. En die na het lezen van het boek zal concluderen dat deze nieuwe kijk op de liefde de verbindende schakel is tussen gelukkige medewerkers en succesvolle organisaties

Medewerkers zijn een spiegel voor de leidinggevenden en de organisatie

Werkgeluk!

Stel vast of een organisatie bij je past

In Werkgeluk! doorloop je zes stappen die duidelijk maken wat jij nodig hebt om in je werkzame leven gelukkig en succesvol te zijn. Werkgeluk! is mede tot stand gekomen dankzij de bijdrage van 30 topmanagers, die door de auteur zijn geïnterviewd. Het boek bevat de vele quotes waarin deze managers openhartig vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Auteur Rob Coolen was in 2015 één van de eersten die werkgeluk heeft geïntroduceerd en heeft dit boek geschreven met de intentie om anderen de helpen in het vinden van werkgeluk. 

 

Rob was bij de lancering van dit boek lid van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel en was hiervoor werkzaam in diverse management- en directiefuncties in de financiële sector en de mediabranche.